Home Over mij

Over mij

Hoi,

Ik ben Michael, welkom op mijn blog. Als eigenaar van deze website schrijf ik al vele jaren over het ketogeen dieet en koolhydraatarm eten. De eerste blogpost op deze website dateert alweer van begin 2014 maar ruim 15 jaar geleden kwam ik al informatie tegen over het ketodieet. Het gevolg is dat ik ieder jaar, voor de zomer begint, het ketodieet toepas om “wat” kilo’s kwijt te raken. De ene keer gaat het makkelijker dan de andere keer maar de resultaten zijn er altijd. Voor mezelf kan ik het koolhydraatarme eetpatroon tot in perfectie benutten om mijn ideale gewicht te behalen. Met andere woorden heb ik al meer dan 10 jaar ervaring met het ketogeen dieet. Wat ik heb geleerd heb ik niet alleen op mezelf uitgetest maar ook op anderen; met succes. Dat het ketodieet voor de lezers van deze website werkt is te lezen in de talloze reacties en e-mails met succesverhalen.

Rocco
“Zit nu 2,5 week op 25 kh , 115 eiwit , 60 tot 80 vet
Ik woog 120.5 kilo .. nu na 2,5 week 110,5 kilo .
10 kilo eraf en totaal geen moeite met nieuwe eetwijze .”
Vanessa
“Eind oktober begonnen met Keto en in twee maanden 10 kilo kwijt. Met de feestdagen naar mijn idee op gewicht gebleven en was goed te doen qua keuzes. Twee verjaardagen, weekend weg, sinterklaas, kerst, oud en nieuw en toch zoveel afvallen? Ik had het niet voor mogelijk gehouden.”

Met de informatie op deze website wil ik mijn kennis over het dieet delen en anderen helpen om ook de persoonlijke doelen te behalen. Of dat nu een gezondere levensstijl is, het bestrijden van overgewicht of enkele kilo’s verliezen om er beter uit te zien; iedereen kan en mag gratis profiteren van de informatie die ik op deze website deel. Met een passie voor wetenschappelijk onderbouwde artikelen probeer ik het in een makkelijke taal met je te delen zodat iedereen kan begrijpen hoe dit dieet precies werkt. Het is vervolgens aan jou te bepalen of en wat je met deze informatie doet.

De inhoud op deze website is voornamelijk door mij geschreven maar ik heb ook hulp van anderen zoals Michelle, Mark en Peter (bedankt!) die bijdrages leveren. Als je de verwijzingen naar andere websites gebruikt dan is het mogelijk dat ik een kleine vergoeding krijg. Als je me wilt steunen dan wil ik je vragen om de verwijzingen op deze website te gebruiken als je een product wilt aanschaffen. Het kost je niets meer, alleen krijg ik wel een kleine vergoeding van de verkoper. Je helpt me er enorm mee zodat ik de website kan blijven onderhouden en voorzien van nieuwe artikelen.

Ik probeer alle reacties en vragen te beantwoorden. Door tijdsgebrek kom ik hier niet altijd aan toe, op voorhand mijn excuses daarvoor. Vragen over medische en persoonlijke onderwerpen kan ik niet beantwoorden, daarvoor graag contact opnemen met de huisarts.

Heb je vragen? Neem dan contact met me op.

Over mij
3.4 (68.7%) 23 stemmen

Hulp nodig?

Als je net zoals veel bezoekers van deze website hulp nodig hebt bij het samenstellen van je voeding dan raden wij het "Keto Revolutie" programma aan. Met 63 keto recepten, ruim 190+ pagina's aan gemakkelijk te begrijpen informatie over fasting en keto plus weekmenu's en boodschappenlijstjes maak je een goede start aan het dieet.

Reacties zijn gesloten